Bangkok

Bangkok

Wauw, waar zal ik eens beginnen.. ヅ

Na uitgezwaaid te zijn op Schiphol door onze lieve families stapten we om 13:20 het vliegtuig in om de 11 uur durende vlucht te maken richting Thailand, Bangkok.

Rond 15:30 kregen we ons avond eten geserveerd, 18:00 ging het licht uit en om 22:00 (Nederlandse tijd) ging het licht weer aan voor het ontbijt met een vrolijke GOOD MORNING, komisch vonden wij. Half 1 ’s nachts (NL tijd) half 7 ’s ochtens (Thaise tijd) werd de landing ingezet en hier zijn we dan, in Bangkok!

Tassen op de rug en met de skytrain en metro richting ons Hotel, het Krungkasem Skrikung Hotel. Wat waren Tomas en ik blij dat we bij ons Hotel aankwamen en onze tassen af konden doen. Rond 11:00 is het hier namelijk al heerlijk broeierig warm en aangezien wij nog lange kleding aan hadden vanuit Nederland werden die tassen (nu al) onze vijand.

Nog maar 11:00 ‘s morgens en we stonden al te tollen van vermoeidheid op onze benen, het idee dat we tot ‘s avonds moesten wachten om te kunnen slapen hielden we niet lang vol, toch maar even een powernappie gedaan. Nou je raad het al, het werd er niet beter op, m’n oogleden trilden gewoon toen ik mezelf verplichtte op te staan! ?

HUP, onder de douche en daarna dachten we even “makkelijk” een boodschapje te kunnen gaan doen bij de 7/11 supermarkt  hier twee straten verderop. We moesten alleen nog even oversteken. Nou hadden we dat mooi even mis, aan beide kanten van de straat, een continu doorlopende sliert aan toeterende bulderende auto’s gingen aan ons neus voorbij en na 5minuten, 10minuten, 15minuten, 20minuten nog!! Tomas bezorgde me nog bijna een hart verzakking toen hij dacht dat ze wel even voor hem zouden stoppen voor het zebrapad. Nee dus, dat hebben ze hier alleen voor de sier! Maar goed, we waren niet de enige die na tig pogingen nog steeds aan dezelfde kant van de weg stonden dus we konden d’r wel om lachen en we hebben natuurlijk aaaaalle tijd!

’s Avonds lekker gesmikkeld van vegetarische Pad Thai bij een straat stalletje waar veel locals aan het eten waren, dit leek ons wel betrouwbaar. 120 Thaise bath moesten we na afloop betalen, omgerekend zo’n 3 euro met z’n tweeën! Ik zeg kicken!

Daarna China Town bezocht, een van de meest boeiende wijken in Bangkok. Enorme hoeveelheden knipperende neonreclame, straten VOL met honderden eetkraampjes en andere restaurants die hun terrasjes en eetwaar buiten uitstallen. Hier gaan we zeker vanavond smikkelen, Yummy!

Later meer, Liefs!

❤ ❤ ❤

12 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Allerleukste oom
Allerleukste oom
13 november 2015 20:30

Ben begonnen met lezen en gelijk mijn eerste twee vragen?. Zijn jullie nog aan de overkant gekomen en op welke wijze?

Danielle
Danielle
5 november 2015 22:29

Zo,nu al heel wat beleeft in die korte tijd. Leuk om te lezen.

leukste nichtje
leukste nichtje
5 november 2015 22:28

Super leuk! Kan niet wachten om meer te lezen! ??

Janinipinie
Janinipinie
5 november 2015 19:53

Leuk verslagje moppies! Wil nu al meer lezen van jullie reis hihi. Geniet van BANG!kok 😉

carina
carina
5 november 2015 18:26

Wauw , ziet er prachtig uit zeg! Jullie kunnen je lol op met al dat heerlijke eten!

Over de schrijver